Layer & Mesh lanserar ny webbsida

Layer & Mesh är ett utvecklingsbolag och en wholesale leverantör som erbjuder högsta kvalitet inom tjänster som kommunikation och virtualisering. Vi arbetar med alla fysiska bärare och framförallt i datalager 1-2-3. Vårt mål är att skapa förutsättningar så att våra samarbetspartners skall kunna bli morgondagens ledande operatörer. Vi levererar verktygen och ni avgör vilka ni vill nyttja. Tillsammans kan vi skapa bättre tjänster och förutsättningar för innovation och konnektivitet. 

Vi har varit i branschen i över 25 år och är stolta över det faktum att vi nu kan utmana Nordens största telekombolag. Vi har idag Stockholms snabbaste och mest redundanta fibernät. Tjänster som tidigare bara har varit tillgängliga för större företag med stora ekonomiska resurserna är nu tillgängliga för småföretagare.

Vi drivs av utmaningar, utveckling och att dela vår kunskap samt resurser med andra. Vi skall göra vårt bästa för att ge nästa generation utvecklare en riktigt bra start!