Interconnect

En ny nivå av närvaro!

Vi har kopplat upp merparten av alla Data Centers i Stockholm med redundanta 100Gbit/s anslutningar. Dessa har självklart en direktaccess till vårt meshed metro nät. Nu innehåller vårt nät alla olika kategorier av Data Centers som Edge DC:s, Standard DC:s och Enterprise DC:s. Detta optimerar valmöjligheterna, säkerheten, tillgängligheten och skapar en fysisk närhet till användarna. Totalt handlar det idag om cirka 50 st. sammankopplade Data Centers bara i Stockholm.

Våra prefered partners får en fri lager 2 access till alla dessa Data Centers. Detta fantastiska infrastrukturpaket innehåller tjänster till ett värde om cirka en miljon SEK om året. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om hur man kvalificerar sig som en prefered partner.

Ett kontorat placerat mitt i ett mesh fibernätverk. Kontoret är sammankopplat med fyra datacenter placerad i en cirkel runt kontoret.

Vad innebär Interconnect?

Lägsta latens till alla!

Interconnects är höghastighetsanslutningar mellan Data Centers. Dessa har alltid varit oerhört dyra och få förunnat. Vi har insett att alla kommer att ha ett behov utav dessa, då de möjliggör en låg latens och en hög tillgänglighet. Av det skälet satsar vi på att subventionera dessa för att få fart på nätet och utvecklingen.

Med en låg latens kan man ta första steget mot delade resurser i molnet och det är framtiden.

Tillvalstjänster:

Enterprise DC

När inget annat än det allra bästa duger. För företag med de högsta av krav kring säkerhet och tillgänglighet rekommenderar Layer & Mesh colocation i branschens mest högteknologiska data center.

Virtual Data Center

Kombinera en fysisk servermiljö med ett eget virtual Data Center och skapa en dynamisk, skalbar hybridmiljö.

VLAN

Konnektivitet mellan geografiskt åtskilda kontor eller viktiga knutpunkter som data center eller virtualiseringskluster är en förutsättning för en effektiv digital infrastruktur. Ta kontrollen med våra VLAN-tjänster.