Partner

Möt framtiden med oss

Layer & Mesh introducerar ISP as a Service, wholesale av infrastruktur, kapacitet, virtualisering och plattformstjänster i världsklass. Tillsammans med er lägger vi grunden för en hållbar utveckling och ett långsiktigt samarbete.

Vår vision är en vardag där vi slutar prata om begränsningar. Teknik skall inte längre vara flaskhalsen som stoppar vår utveckling och kreativitet. Bli partner idag och få tillgång till vår kunskap, nyfikenhet och innovation.

Good luck, have fun!

Fyra pusslebitar i olika höjdnivå med personer stående på var bit.

ISPaaS

En unik möjlighet att bli operatör redan idag!

Layer & Mesh har introducerat ISPaaS. Fritt från gammal teknik och så skalbart att inga existerande tjänster på marknaden är jämförbara. Ni slipper även anmälningsplikt till och avtalstecknande med PTS samt RIPE.

Vi erbjuder er ett kort och enkelt avtal för att ta sig till en punkt. En punkt kan vara en fastighet, butik, kontor, en stolpe eller en gatuskylt. Vi använder oss av ett flertal olika tekniker för att kunna nå denna punkt, exempelvis fiber, koppar, 4G, 5G eller SD-WAN med en lokal Stadsnätstjänst. Punkten är sedan basen varpå vi tillsammans kan bygga upp enkla eller komplexa tjänster. En normal avtalslängd för att nå en punkt är från 1 månad till 3 år, ni avgör avtalstiden.

Alla tjänster som kan knytas till punkten har endast en dags avtalstid. Typiska tjänster är VLAN/Lager 2 mellan valfritt antal punkter samt olika typer av internetaccess. Alla typer av punkter kan blandas oavsett accesstyp, även Virtuell fiber/SD-WAN.

Vi tillåter att tjänster kan aktiveras och avslutas under en och samma dag i testsyfte utan kostnad. Ni betalar bara för tjänsten under den tid som tjänsten nyttjas.

Detta är en helt unik affärsmodell som möjliggör att ni nu kan uppleva skalbarhet på riktigt!

Bli operatör redan idag

Med vårt partnerprogram får ni tillgång till vår kunskap, support och en inloggning till mina sidor. Via mina sidor finner ni priser på infrastruktur, virtualisering och mycket mycket mer.

CaaS – Curiosity as a Service
Är du nyfiken på framtidens teknik eller vill du bara bli uppdaterad på det senaste från Layer & Mesh? Vi bjuder in våra partners till ett antal träffar per år för att diskutera, utbilda och lära av varandra. Ta del av vårt partnerprogram så hittar vi vägen fram tillsammans.

Showroom
Placerat centralt i Stockholm, rätt teknik, gott kaffe och en närhet till Layer & Meshs utbildade personal. Här finns möjlighet att hålla sina kundmöten och nyttja ett EdgeDC i en smakfull miljö där modern teknik möter sekelskifte.

Partner

Pulserande ikon i magenta och vit som representerar nätverkstopologin full mesh.

Fördelar för partner

Startpaket
ISPaaS
Support
CaaS
Showroom

Startpaket

Pulserande ikon i magenta och vit som representerar nätverkstopologin full mesh.

Kom igång idag

Prislista – Partner
Inloggning – Mina sidor
Tillgång till branschledande infrastruktur

Bli vår partner idag! Imorgon kan ni vara en operatör!

Utmana på riktigt

Preferred Partners får ett exklusivt startpaket som är helt unikt på marknaden. Gratis. Detta blir er plattform för tjänster och helhetslösningar till era kunder. Utöver starpaketet får ni tillgång till mina sidor, utbildning, showroom, våra tjänster och alla fördelar som våra Partners får.

Dedikerade länkar till alla våra ansluta datacenters gör att ni som Preferred Partner får en flygande start. Om ni tvivlar på det så ta in en offert på dubbla 10Gbit/s fiberlänkar till valfritt datacenter. Kostnaden för den tjänsten kommer inte vara jämförbar med våra tjänster.

Tveka inte, kontakta oss idag för att ta reda på mer.

Preferred Partner

Pulserande ikon i svart och vit som representerar nätverkstopologin full mesh.

Hitta möjligheterna

Startpaket
ISPaaS
Omsättningsrabatter
Support
CaaS
Showroom

Startpaket Preferred

Pulserande ikon i svart och vit som representerar nätverkstopologin full mesh.

10Gbit/s fiber till

Ert huvudkontor
Enterprise Datacenter
Edge Data Center
Virtuell Server

Varför ska ni bli vår partner?

ISP as a Service

Få tillgång till vårt Meshed Metro Network, virtual Data Centers, våra wholesale tjänster och bli en operatör idag.

Virtual Data Center

Vårt virtualiseringskluster är i en klass för sig. Skaffa en pool av resurser och virtualisera all er data idag. Upplev harmonin med en underhållsfri IT-miljö.

Framtidssäkra din business

IoT, AI, VR och streamad gaming knackar på dörren. Är ni redo? Det är vi. Vårt Meshed Metro Network har kapacitet att matcha utvecklingen.

Skalbar infrastruktur

Tiden för att köpa in, installera och underhålla servrar och hårdvara är förbi. Serverhall på kran är framtiden. Få det du behöver, när du behöver det utan långa avtal.

Enterprise- & Edge Data Center

Sömlösa upplevelser med fiberanslutna data center nära kunden. Anpassa servermiljön efter kravspecikationer.

Bredda er produktportfölj

Med våra infrastrukturlösningar som ryggrad kan ni bygga tjänster för kontor, IT, telefoni och utmana konkurrenterna på både pris och kapacitet.

Anslut er till vårt växande nätverk av partners

Awivos logotyp.

AWiWo levererar morgondagens teknik för digitalisering av fastigheter redan idag. Vi arbetar med unika affärsmodeller för Bostads-, Kontors- och Samhällsfastigheter. Som unik helhetsleverantör och experter inom radio bygger vi en infrastruktur baserat på varje kunds unika önskemål inom Mobiltäckning, Rakel, Fast/trådlöst bredband och Fastighetsnät. Vi erbjuder även TV-tjänster, Passage-, Porttelefon-, Larm-, Trygghetslösningar.

Med AWiWo kan du vara säker i din digitalisering för framtiden!

Webbplats

BASA är ett konsultföretag specialiserat på IT-frågor, främst inom byggbranschen. Vår breda kompetens gör att vi kan leverera kundanpassade helhetslösningar. Det nära samarbetet med våra kunder gör att de kan känna sig maximalt trygga med sina IT-system. Varje kund, stor som liten, är lika viktig för oss och vi har alltid den enskilda kundens behov i fokus.

E-post

Webbplats

Blockworks är ett IT-bolag som arbetar med kommunikations-, lagrings- och driftlösningar, support och försäljning, främst inom de kreativa branscherna och tjänstesektorn. Vi hanterar IT-projektet hela vägen – från design till implementering och drift. Vi utvecklar och driver kundernas IT-plattformar och erbjuder kvalificerad projektledning.

Webbplats

byBrick Operations IT support stockholm har många års erfarenhet av att stödja små och medelstora verksamhets medarbetare och IT miljöer. Som komplett IT-partner erbjuder vi paketerade lösningar inom drift, infrastruktur, It support i Stockholm, IT säkerhet och managed hosting.

Webbplats


Centiljons mål är att du ska få ut mesta möjliga av din IT-miljö. Den ska vara lättanvänd, driftsäker och så underhållsfri som möjligt. Av oss får du personlig och professionell hjälp att se över ditt IT-behov. Vi hjälper dig att skaffa rätt utrustning, ser till att du kommer igång och sedan kan fortsätta med det som du är bra på utan att behöva tänka på annat.

Webbplats

Våra kunder i fastighetsbranschen förvaltar lokaler till företag och offentlig sektor i hela Sverige och vår förhoppning är att vi ska kunna tillgodose deras behov av uppkoppling och anslutning till Internet på ett mer fördelaktigt sätt än våra konkurrenter.

Vi finns i Stockholm och levererar tjänster i hela Stockholms län. Vår vision är att skapa nära relationer till våra kunder. Vi vill att varje kund ska känna sig viktig och som en central aktör i arbetet. Vi satsar därför på god support, kundtjänst och grundlig uppföljning av nybeställningar.

Vi följer utvecklingen i telekombranschen noggrant och har dialoger med våra leverantörer och kunder för att kunna erbjuda en konkurrenskraftig och stabil anslutning till fiberinfrastrukturen i Stockholm.

Webbplats

Låt oss bli din förlängda IT-avdelning. Hos Dozer erbjuder vi support inom Microsoft 365, backup och desktop-tjänster. Vi sköter dessutom hosting i en egen molnserverlösning , som uppfyller högsta krav på redundans. Dozer har lång erfarenhet av att förstå företagares behov, oavsett bransch. Och vi jobbar alltid nära våra kunder och sätter oss djupt in i deras verksamhet för att kunna leverera det de behöver. Att vara kund hos oss kräver ingen teknisk kompetens. Tvärtom, med löpande support till en fast månadskostnad kommer du uppleva att du har en fullt bemannad IT-avdelning sittande i samma byggnad. Så att du slipper tänka på IT.

Webbplats

Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga IT-lösningar . Vi hjälper dig med kostnadsfri analys och rådgivning inför en investering, och tar sedan ett proaktivt helhetsgrepp om både leverans och support. Du som kund får trygg hjälp och personlig kontakt under hela processen från konfiguration, migration och implementation till service, support och drift. Vi erbjuder dessutom marknadens bästa fiber/bredbandsanslutningar via Layer & Mesh, licenshantering, molntjänster, mobila lösningar, hosting och bra finansieringslösningar, allt med dina behov i fokus.

Webbplats

Vår affärsidé är att leverera fiber och IP-trafik, snabbt, tryggt och enkelt. Vi vill göra upphandlingsförfarandet enklare genom att vara direkta och tydliga med erbjudanden och kostnader. Fiber Direkt utmärker sig jämfört med övriga ISP-företag genom att leverera kvalitet i samtliga led, omedelbart och personligt bemötande, samt spjutspetskompetens inom området fiber och IP-trafik.  Vår vision är att bli Stockholms företagares förstahandsval av ISP. Fiber Direkt har som målsättning att leverera grunden till en effektiv IT-infrastruktur, det vill säga kommunikationslösningar med hög prestanda, tillgänglighet och säkerhet.

Webbplats

Det digitaliseras som aldrig förr i Sverige. Men vad är det som krävs för att din verksamhet ska kunna ta klivet? Det är inte alltid lätt att avgöra. Vi har sett att många små och medelstora företag runt om i Sverige behöver stöd och hjälp på vägen för att lyckas med sin digitala transformation. Det kan till exempel vara svårt att hitta rätt kompetens och få en nära relation till en leverantör som förstår ens verksamhet och utmaningar. Det är där vi på Gibon kommer in.

Webbplats

Kisel hjälper företag att harmonisera med sin teknik. Våra kunder är vana vid att vi tar hand om all teknik åt dem så de får fokusera på att göra ett riktigt bra jobb.

Vi skall vara ärliga – vi älskar Apple och deras produkter och är specialister på lösningar för Apple iOS och macOS. Men oavsett om ni jobbar med ”Mac” eller ”PC” så tar vi hand om er.

Välkomna en lättare vardag. Välkomna harmoni. Välkomna Kisel

Webbplats

Our consulting service aims to support the customer in every single phase of the work: from the delicate preliminary design phase to the construction, installation and proactive assistance phase.

Netbross consultants, with experience and approach, suggest proceeding with the design only after a careful analysis of both the client’s current needs and future expectations.

Our goal is to ensure that supporting our customers’ IT infrastructures can the pace of work and changing needs, minimize management problems and maximize competitiveness.

Webbplats

InfraCom är en komplett leverantör av digitala telefoni-, it-, och nätverkstjänster. Personlig service, tillgänglighet, hög drift- och datasäkerhet är självklarheter för oss. Vi anpassar våra digitala tjänster till ditt företag – inte tvärtom!

Webbplats

Provectum har hjälpt små och större kunder i Stockholmsområdet med IT-frågor sedan starten 1994. Vi har många långa kundrelationer och vissa kunder har vi jobbat med i över 20 år. Nära och långvariga relationer mellan kund och leverantör ger goda förutsättningar för en kostnadseffektiv och stabil IT-miljö. Vi hjälper dig med stort som smått!

Webbplats

PrimeQ Outsourcing AB (PrimeQ) är en personlig och pålitlig telefoni- och IT-leverantör vars kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier för önskad tillgänglighet.

IT365 respektive Tele365 är två centrala helhetslösningar som omfattar drift, produktion, i molnet eller kundplacerat med konsulttjänster, service och support inom sina respektive områden. PrimeQ har stor erfarenhet av kunder främst i form av små och medelstora företag vars utmaningar inom IT och telefoni hela tiden förändras.

Webbplats

Vår affärsidé är enkel: Fasta priser, ingen bindningstid och auto(magisk) prissänkning. Du stannar för att du vill, inte för att du måste. Svårare än så vill vi inte göra det. Låt oss visa dig alla sätt vi kan hjälpa dig på när det gäller telefoni, wifi, fiber och skrivare.

Webbplats

T.Loop designs, build and operate Data Energy Centers (DEC). The DECs are realized “on the edge” in buildings with heating needs that match with DEC excess heat, the operation of the DEC is owned by T.Loop.

The end users of the DEC are clients with high density needs such as HPC, ML, IoT, 5G and blockchain. Close collaborators are progressive property owners looking to lower carbon emissions in their portfolios and enlightened energy companies that want peak shaving, grid balancing and recipients of excess heat. 

Webbplats

Zelly är ett IT-bolag i Stockholm och deras affärsidé är enkel. Med moderna molntjänster och hög kompetens möjliggör de den digitala transformationen, primärt till små och medelstora företag och levererar detta som en tjänst. Zellys tekniker är certifierade av Microsoft, vilket säkerställer kunskap och leverans. Zelly erbjuder alla sina kunder att köpa tjänsterna på månadsbasis helt utan avtals- och bindningstider.

Webbplats

VÅRA SAMARBETSPARTNERS
STHIX logotyp