MDR

Vårt säkerhetsteam hjälper er att analysera er IT-miljö, hindra attacker och skapa trygghet

Högkvalificerad intrångsdetektion med aktiva motåtgärder för alla nätverkets enheter oavsett var de befinner sig i världen. Till exempel i hemmet, på resan eller på kontoret. En Kostnadseffektiv, skalbar och managerad tjänst där säkerhetspersonal skyddar er utefter ställda säkerhetskrav.

Två sittande personer som övervakar utrustning via två monitorer. I bekgrunden finns en större monitor med en person bredvid.

Vad är Managed Detection and Response?

Åtgärder innan skada uppstår

Kan sammanfattas till digital trygghet och är en kombination av människa och teknik. Erfaren personal, välutformade incidentrutiner, noga utvalda system och mjukvaror för att hantera och motverka cyberangrepp. Övervakning från lagret efter fysisk kabel till applikationsnivå och trådlösa nätverk.

Säkerhetsrelaterade loggar, digital trafik, delar av exekverade skript och kommandon samlas in, korreleras som därefter analyseras av specialister. Upptäcks ett intrång eller vid misstanke aktiveras en fördefinierad incidentrespons plan som på ett effektivt sätt eliminerar eller minimerar skadorna på ett optimalt sätt. Tjänsten
är ett komplement till nuvarande IT-avdelning eller IT-leverantör.

Vilken lösning passar kunden? Prata med våra säkerhetsexperter!

Varför – Managed Detection and Response:

Säkerhet

Tjänsten skyddar dina digitala tillgångar mot att hamna på villovägar eller bli krypterade och otillgängliga. Precis på samma sätt som kamerasystem och väktare för fysiska tillgångar. Digital säkerhet från lagret efter fysisk kabel till applikation. Ni får total kontroll vad gäller trafik och övervakning.

Trygghet

Med tjänsten erhåller ni mångårig kompetens inom cybersäkerhet till förfogande i abonnemangsform som skalas dynamiskt efter behov och när ni behöver det. Transparens vad gäller personal, hårdvara och mjukvara. Vi garanterar hela kedjan i säkerhetleveransen.

Kvalitet

Traditionella skydd är inte tillräckliga då dagens angripare använder metoder som behöver personal för att upptäckas. Enligt Garder tar det 100 dagar i genomsnitt innan ett intrång upptäcks. Med denna tjänst upptäcks intrånget på ett par dagar. Väl utformat och optimerat för att passa övrigt tjänsteutbud och lösningar.

Tillvalstjänster:

VLAN

Konnektivitet mellan geografiskt åtskilda kontor eller viktiga knutpunkter som data center eller virtualiseringskluster är en förutsättning för en effektiv digital infrastruktur. Ta kontrollen med våra VLAN-tjänster.

Enterprise DC

När inget annat än det allra bästa duger. För företag med de högsta av krav kring säkerhet och tillgänglighet rekommenderar Layer & Mesh colocation i branschens mest högteknologiska data center.

FWaaS

Skydda era resurser med en virtualiserad brandvägg. En smart centraliserad brandväggslösning kan spara mycket huvudvärk. Enkel managering, snabb uppsättning och brandväggsregler som kan gälla för ett eller flera bakomliggande LAN. Säkerhet så enkelt som möjligt.