Katastrofcenter

Vad händer om en olycka sätter ert kontor ur spel? Ett driftstopp kan sannolikt få katastrofala följder.

I katastrofcentret finns ett fullt möblerat kontor, konferensrum och kök. Allt är anpassat för en mindre ledningsgrupp. Vi har självklart fokuserat mest kring kommunikation och tillgång till data. Är olyckan framme kan vi agera blixtsnabbt och dra fram ert nät och IP-adresser till katastrofcentret. Det går i det läget att flytta in sömlöst och få tillgång till all kommunikation och data precis som vanligt.

I katastrofcentret kan ni dessutom vara extra trygga. Detta är ett skyddsobjekt där alla eluttag är skyddade med UPS och reservkraft. Det finns ett stort antal tillgängliga TP uttag med 1000/1000Mbit/s kapacitet. Det går med andra ord att fortsätta vara uppkopplad mot samma tjänster som tidigare. Katastrofcentret ligger på Kungsholmen i Stockholm och i närhet av T-banan Stadshagen.

Två personer som släcker ett brinnande serverskåp.

Katastrofövning!

Vi hjälper er med utbildning och planeringen för en lyckad manöver

Kontrollera att ni verkligen har skapat en fullständig redundans för alla viktiga tjänster och funktioner ni nyttjar. Vi hjälper er att kartlägga och dokumentera allt som är nödvändigt för fortsatt drift och tillgänglighet. En effektiv incident, kris och larmhantering är A och O i dessa sammanhang.

Tillvalstjänster:

ISPaaS

Bygg dina egna paket utifrån vårt produktsortiment. Små och stora lösningar som lägger grunden för era IT-behov. Anslut mot datacenters, hitta säkerhetslösningar eller anslut adresser mot internet med våra fibertjänster.

Virtual Data Center

Virtualiserad infrastruktur för små och stora företag. Inköp, installation och underhåll av fysisk hårdvara behöver inte längre vara faktorer för den som vill handha servrar. Med vårt trippelt redundanta virtualiseringskluster kan du bygga din lösning precis som du vill ha den och skala upp och ner efter behov.

Colocation

När en renodlad virtualiseringsmiljö inte passar mot kravbilden finns flera alternativ. Kombinera moln- med colocationlösningar och bygg en hybridmiljö eller titta på en Enterprise- eller Edge DC lösning för stränga krav kring kring säkerhetsklassning eller egenmanagerad hårdvara.