Privat vDC

Vi skapar ett virtuellt Data Center exklusivt för er

Dedikerad hårdvara och total isolering i flera geografiskt åtskilda Data Center ger er högsta säkerhet och tillgänglighet. Ni får kontrollen över servicefönster, uppdateringar, resurser och allt annat som rör er infrastruktur och drift. Sätt fokus på kundrelationen och applikationsdriften, så hjälper vi till med infrastrukturen.

Äntligen slipper ni stänga ned tjänsterna vid uppgradering av prestandan. Nu behöver ni dessutom aldrig mer ha ett servicefönster och nedtid på helgen. Det går självklart att skala upp prestandan helt utan driftavbrott.


De i stockholm belägna stadsdelarna västermalm, södermalm och norrmalm sammanlänkade över ett fibernätverk. I varje stadsdel står ett server-rack som representerar en del av ett virtualiseringskluster. Servrarna är inneslutna i ett cylindriskt, genomskinligt skyddshölje.

Vad är privat vDC?

Virtualiseringskluster med ensamrätt

Som namnet antyder är detta ett virtualiseringskluster som bara nyttjas av en kund. Stora pooler av beräknings-, lagrings- och nätverksresurser knyts samman av mjukvara för att ge nyttjaren en plattform för virtualisering.

Har du frågor? Prata med våra virtualiseringsexperter!

Specifikationer

Layer & Mesh skräddarsyr Privata vDC efter önskemål

Vilken prestanda och plattformslösning skall man välja till sitt vDC? Vi arbetar med kända tillverkare och väljer hårdvara med den bästa prestandan. Vi hjälper även till med råd och kunskap i denna förändringsprocess. Naturligtvis sätts allt samman efter era behov och önskemål. Nedanstående är våra minimum rekommendationer.

CPU-kärnor
Från 60 cores + Hyperthreading
RAM-minne
Från 2300 GB RAM
Lagring
Från 24 TB NVMe redundant yta

OpenStack

OpenStack är öppen mjukvara för privata och publika moln.

Några av IT-världens största företag har ställt sig bakom utvecklingen av OpenStack, vilket har lett till ett rikt och levande utvecklingscommunity. 1000-tals utvecklare bidrar dagligen till att göra mjukvaran bättre, starkare och säkrare.

I händerna på skickliga ingenjörer blir OpenStack ett kraftfullt verktyg för att bygga molninfrastruktur av yttersta klass.

Privat virtual Data Center – Fördelar

Kontroll

Ett privat virtualiseringskluster ger kunden ensamrätt på och total kontroll över beräkningsresurserna i sitt eget moln. Inom ramarna av ett eget kluster kan alla möjliga och omöjliga infrastrukturer skapas.

Skalbarhet

OpenStack-mjukvara har utbredd stöd för expandering av hårdvaruresurser utan driftavbrott. Klustret kan växa allteftersom kunden växer.

Säkerhet

Ett privat moln gör kundens resurser säkrare än någonsin tidigare. Total isolering ger kunden frihet att fokusera på kärnverksamheten.

Privat virtual Data Center från Layer & Mesh

Tillgänglighet

Ert vDC-kluster vävs in i vårt Meshed Network. 100Gbit/s fiberlänkar med redundans säkerställer oöverträffad tillgänglighet.

Säkerhet

Layer & Meshs ingenjörer har lång erfarenhet av att designa och underhålla komplexa tjänster. Vi har tagit konceptet bakom de bästa av molnlösningarna och utvecklat detta ytterligare. Det blir inte säkrare än med en helt isolerad virtualiseringsmiljö.

Kapacitet

Upplev känslan av att virtualiserade tjänster svarar som om de låg på en server bredvid dig. Minimal latens och maximal kapacitet ger dig en sömlös upplevelse.

Tillvalstjänster:

SD-WAN

Ett LAN kan nu sträcka sig mellan Luleå och Malmö via utan Stockholm utan komplicerade konfigurationer. Anslut mot företagets interna nätverk var du än befinner dig med vår Virtuell Fiber-tjänst.

Interconnect

Sammankoppla ert privata kluster mot dedikerade servrar i våra anlutna Enterprise Data Centers och bygg en hybridmiljö med det bästa av två världar.

VLAN

Konnektivitet mellan geografiskt åtskilda kontor eller viktiga knutpunkter som data center eller virtualiseringskluster är en förutsättning för en effektiv digital infrastruktur. Ta kontrollen med våra VLAN-tjänster.