Eget IP-nät

Utveckla, skapa och ta kontroll

Vi hjälper er under utvecklingsprocessen. Välj ambitionsnivån själv, eget AS, RIPE medlemskap eller varför inte börja med att hyra ett C-nät till en start. Det går alldeles utmärkt att enbart handla lager 2-tjänster av oss för att sedan routa sin egen lager 3-trafik. Ni avgör vad, när och hur i vår infrastruktur.

En tabell som representerar subnätmaskarna 21-24 i slash-notation.

Publika IPv4-adresser

Hur skall man sätta upp sitt eget nät?

Med en egen serie av publika IPv4-addresser, exempelvis en /24 innehållande 256st kan ni ta kontroll, planera ert och kundernas nät. Med ett eget nät slipper ni vara beroende av er ISP på det vis ni är idag.

Förenkla för drift, planering, konfiguration och ta kontroll över arbetet och utvecklingen. Ni kan själva avgöra vad, när och hur på en helt ny nivå. Vi har givetvis en hel del erfarenhet och rekommenderar att man går vår halv eller heldagskurs som är en mycket bra start.

Tillvalstjänster:

VLAN

Konnektivitet mellan geografiskt åtskilda kontor eller viktiga knutpunkter som data center eller virtualiseringskluster är en förutsättning för en effektiv digital infrastruktur. Ta kontrollen med våra VLAN-tjänster.

QinQ

Förläng ett segmenterat LAN över geografiska gränser. Interna VLAN transporteras i ett externt VLAN mellan alla ingående punkter. Skräddarsydda trafikflöden i kunders IT-miljö utan komplicerade konfigurationer med Layer & Meshs QinQ-tjänst.

ISPaaS

Operatörstjänster efter behov. Ge kunder vad de behöver när de behöver det utan att behöva sitta fast i långa avtal. Samtliga tjänster som knyts till en punkt har avtalstiden en dag. Detta är skalbarhet på riktigt.