Hybrid vDC

Integrera befintlig infrastruktur med virtuell i en hybridmiljö

Hybrid vDC rekommenderas företag som önskar behålla sin infrastruktur, men som samtidigt vill migrera mot en virtualiserad miljö. Nu kan ni påbörja er förändring och samtidigt behålla kontrollen. Gör allt i er egen takt och slipp en obekväm förändringsprocess. Kombinera det bästa av två världar och hitta rätt lösning för er.

De i stockholm belägna stadsdelarna västermalm, södermalm och norrmalm sammanlänkade över ett fibernätverk. I varje stadsdel står ett server-rack som representerar en del av ett virtualiseringskluster. Till vänster i bild syns ett datacenter.

Vad är hybrid vDC?

Kombinera befintlig infrastruktur med ny och få skalbarhet och tillgänglighet

Det är inte alla som känner sig bekväma med att ta ett allt större ansvar för drift av infrastruktur. Allt oftare sker störningar relaterade till Internet, uppdateringar och förändringar. Med ett delat ansvar och en större kunskapsbas kan vi lyckas bättre.

Tillsammans ser vi över er förändringsprocess och hur vi kan få ut det bästa genom att kombinera befintlig teknik med ny. Vi kan infrastruktur och redundanskontrollerar allt åt er. Låt oss hjälpa till att skapa ett extra lager av trygghet.

Hybrid vDC – Layer & Mesh

Interoperabilitet

Använd den nätverksutrustning, belastningsutjämnare eller brandväggs- och trafikhanteringslösning som ni föredrar. Layer & Mesh är inte bundna till någon specifik leverantör eller hårdvara.

Säkerhet

Kontrollera access till hårdvara och applikationer och skydda dina anslutningar med med VPN- eller MACSEC-kryptering.

Isolering

Isolering av trafikflöden ger säkerhet. Flöden mellan Layer & Meshs resurser stannar inom vårt Meshed Metro Network, oavsett om den sker i en eller flera regioner. Trafik mellan Layer & Meshs andra tjänster och trafik över skilda virtuella nätverk mellan regioner skickas inte via Internet, oavsett region för källa och mål.

Tillvalstjänster:

VLAN

Koppla samman ert huvudkontor med era kontor eller skapa anslutningar mot datacenter och virtualisering i en hybridmiljö. Våra datakommunikationstjänster ger kunder möjlighet att bredda sitt nätverk och hitta nya vägar.

QinQ

Fullständig kontroll med QinQ-tunnling av VLAN. Skräddarsy trafikflöden inom er IT-miljö utan komplicerade konfigurationer med Layer & Meshs QinQ-tjänst.

SD-WAN

Ett LAN kan nu sträcka sig mellan Luleå och Malmö via utan Stockholm utan komplicerade konfigurationer. Anslut mot företagets interna nätverk var du än befinner dig med vår Virtuell Fiber-tjänst.