Internet

Vi ansluter er till Internet

Vi samarbetar med flertalet stora ISPs och routar trafik från exempelvis Telia International Carrier och Cogent Communications. Vi samarbetar även med flertalet Internet Exchange points, som STHIX och Solix.

För högsta möjliga säkerhet och tillgänglighet kan vi leverera flera olika nivåer av redundans. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om det. Vi har levererat IPv4 och IPv6 till företagskunder sedan 2006.

En jordglob med ett ethernet-uttag i atlanten.

Vilken lösning behöver ni?

Routa er egen Internet trafik?

Vi kan leverera Internet till er som ni sedan själva får routa ut på ert lager 2 nät till era kunders punkter. Vill ni uppnå en än högre nivå av tillgänglighet och säkerhet? Komplettera gärna med ytterligare en transit som med fördel kan vara en annan ISP än de vi använder oss av. Kontakta oss så berättar vi mer om detta.

Internet från Layer & Mesh

Prisvärt

Layer & Mesh levererar höga hastigheter till låga priser. Kvalitet behöver inte alltid vara kostsamt

Tillgängligt

Vårt nät är byggt för att trafiken alltid ska kunna flöda. Maximal redundans genom vårt nodsystem öppnar alltid den bästa vägen genom nätverket.

Skalbart

Layer & Mesh använder i så stor mån som möjligt passiv utrustning hela vägen mellan användare och nod. Det innebär bland annat att vi enkelt kan uppgradera vår infrastruktur med den senaste tekniken och att vi alltid kan leverera höga hastigheter mot användare.

Tilläggstjänster

VLAN

Konnektivitet mellan geografiskt åtskilda kontor eller viktiga knutpunkter som data center eller virtualiseringskluster är en förutsättning för en effektiv digital infrastruktur. Ta kontrollen med våra VLAN-tjänster.

QinQ

Fullständig kontroll med QinQ-tunnling av VLAN. Skräddarsy trafikflöden inom er IT-miljö utan komplicerade konfigurationer med Layer & Meshs QinQ-tjänst.

Virtual Fiber

Ett LAN kan nu sträcka sig mellan Luleå och Malmö via Stockholm utan komplicerade konfigurationer. Anslut mot företagets interna nätverk var du än befinner dig med vår Virtuell Fiber-tjänst