Layer & Mesh är redo för Netflix 8K, Google Stadia, xCloud, Geforce Now och AWS låg latens tjänster.

De närmaste åren kommer vi att överösas av ny teknologi från de största moln företagen i världen – Hyperscale bolagen. Dessa företag har redan etablerat stora Data Centers i Sverige och vill nå ut till alla med nästa generation tjänster.

För att uppnå den rätta användarupplevelsen krävs en hög bandbredd och låg latens. Datorkraften kommer att finnas i dessa jättars moln – Data Centers. För användaren innebär denna förändring att man slipper förnya gaming datorer, konsoler och övrig utrustning med dagens höga frekvens.

Det ligger i Hyperscale bolagens intresse att nå alla med dessa tjänster och inte bara de som haft råd att inhandla kraftfull dator eller konsol. I dagens samhälle har många familjer en hel arsenal med spelkonsoler och kraftfulla datorer för att hänga med i utvecklingen. Detta är varken miljövänligt eller ekonomisk och kommer att förändras till det bättre under 20-talet. Layer & Mesh har nu kopplat upp alla de största Data Centers som finns i Stockholm och kan erbjuda låg latens och högsta bandbredd mot dessa kommande molntjänster.

Vill du veta mer om detta? kontakta VD Daniel Persson, daniel@layermesh.se