Black

Anslut till nätverket överallt.

Vår serie av Blackprodukter är framtagna speciellt för att ge kunder möjlighet att ansluta till företagets interna nätverk vart kunden än sitter i världen. Med dessa produkter kan ni skapa LAN oberoende av geografisk position. Layer & Mesh introducerar stolt vår version av Software Defined WAN, Remote Mesh Connect.

Alla paket som lyfts fram här är bara exempel på kombinationer ni som partners kan göra. Samtliga tjänster går att anpassa för specifika kundbehov från Layer & Mesh:s administrationsportal.

Bygg era egna lösningar med Layer & Mesh:s tjänster som grund för en oslagbar helhetsupplevelse.

Två kontor åtskilda av en jordglob som är sammankopplade i ett LAN med SD-WAN. Länken mellan dessa kontor krypteras.

Modulära paket

ISPaaS lägger grunden för helt nya lösningar.

Med Blackprodukter som utgångspunkt kan våra partners skapa nätverk för kunder oavsett geografisk position. Våra SD-WAN produkter Remote Mesh Connect (RMC) levereras i flera olika varianter för maximal flexibilitet. Tjänster som går att kombinera under Black är:

-Redundans
-Extra VLAN
-Extra internetaccess

Avancerade teknologier och exceptionell kvalitet

Hitta rätt tjänst för rätt kund. Använd produkter ur vår Black-serie för att skapa nätverkslösningar över gränserna.

Produktexempel ur Black-serien. Alla paket kan anpassas utifrån kundens önskemål men innehåller som grund minst en RMC-anslutningpunkt.

RMC Basic

Bärbar och enkel anslutningspunkt.

RMC Basic
Internetaccess

RMC 1Gb

Skalbar och robust anslutningspunkt.

RMC 1Gb
1st VLAN
Valfri internetaccess
Redundant internetaccess

RMC 10Gb

Anslutningspunkt med redundans och hög kapacitet.

RMC 10Gb
1st VLAN
Valfri internetaccess
Redundant internetaccess

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta någon av våra partners för att hitta en lösning som passar er.

Vi rekryterar kunder som har för avsikt att lägga ut hela eller delar av sin IT drift. Anzena Outsourcing – Ett bolag för de som vill köpa funktion där användarupplevelsen är i fokus. Tjänsteleveransen börjar från co-location (högsäkerhetshall med 100% upptid) till IT-avdelning på kran. Vi hjälper också gärna andra driftbolag som önskar att hantera och leverera hostingen från Sverige. Allt vi producerar och hanterar sker inom Sverige.

Webbplats

Awivos logotyp.

AWiWo levererar morgondagens teknik för digitalisering av fastigheter redan idag. Vi arbetar med unika affärsmodeller för Bostads-, Kontors- och Samhällsfastigheter. Som unik helhetsleverantör och experter inom radio bygger vi en infrastruktur baserat på varje kunds unika önskemål inom Mobiltäckning, Rakel, Fast/trådlöst bredband och Fastighetsnät. Vi erbjuder även TV-tjänster, Passage-, Porttelefon-, Larm-, Trygghetslösningar.

Med AWiWo kan du vara säker i din digitalisering för framtiden!

Webbplats

BASA är ett konsultföretag specialiserat på IT-frågor, främst inom byggbranschen. Vår breda kompetens gör att vi kan leverera kundanpassade helhetslösningar. Det nära samarbetet med våra kunder gör att de kan känna sig maximalt trygga med sina IT-system. Varje kund, stor som liten, är lika viktig för oss och vi har alltid den enskilda kundens behov i fokus.

E-post

Webbplats

Blockworks är ett IT-bolag som arbetar med kommunikations-, lagrings- och driftlösningar, support och försäljning, främst inom de kreativa branscherna och tjänstesektorn. Vi hanterar IT-projektet hela vägen – från design till implementering och drift. Vi utvecklar och driver kundernas IT-plattformar och erbjuder kvalificerad projektledning.

Webbplats

byBrick Operations IT support stockholm har många års erfarenhet av att stödja små och medelstora verksamhets medarbetare och IT miljöer. Som komplett IT-partner erbjuder vi paketerade lösningar inom drift, infrastruktur, It support i Stockholm, IT säkerhet och managed hosting.

Webbplats

Centiljons mål är att du ska få ut mesta möjliga av din IT-miljö. Den ska vara lättanvänd, driftsäker och så underhållsfri som möjligt. Av oss får du personlig och professionell hjälp att se över ditt IT-behov. Vi hjälper dig att skaffa rätt utrustning, ser till att du kommer igång och sedan kan fortsätta med det som du är bra på utan att behöva tänka på annat.

Webbplats

Våra kunder i fastighetsbranschen förvaltar lokaler till företag och offentlig sektor i hela Sverige och vår förhoppning är att vi ska kunna tillgodose deras behov av uppkoppling och anslutning till Internet på ett mer fördelaktigt sätt än våra konkurrenter.

Vi finns i Stockholm och levererar tjänster i hela Stockholms län. Vår vision är att skapa nära relationer till våra kunder. Vi vill att varje kund ska känna sig viktig och som en central aktör i arbetet. Vi satsar därför på god support, kundtjänst och grundlig uppföljning av nybeställningar.

Vi följer utvecklingen i telekombranschen noggrant och har dialoger med våra leverantörer och kunder för att kunna erbjuda en konkurrenskraftig och stabil anslutning till fiberinfrastrukturen i Stockholm.

Webbplats

Låt oss bli din förlängda IT-avdelning. Hos Dozer erbjuder vi support inom Microsoft 365, backup och desktop-tjänster. Vi sköter dessutom hosting i en egen molnserverlösning , som uppfyller högsta krav på redundans. Dozer har lång erfarenhet av att förstå företagares behov, oavsett bransch. Och vi jobbar alltid nära våra kunder och sätter oss djupt in i deras verksamhet för att kunna leverera det de behöver. Att vara kund hos oss kräver ingen teknisk kompetens. Tvärtom, med löpande support till en fast månadskostnad kommer du uppleva att du har en fullt bemannad IT-avdelning sittande i samma byggnad. Så att du slipper tänka på IT.

Webbplats

Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga IT-lösningar . Vi hjälper dig med kostnadsfri analys och rådgivning inför en investering, och tar sedan ett proaktivt helhetsgrepp om både leverans och support. Du som kund får trygg hjälp och personlig kontakt under hela processen från konfiguration, migration och implementation till service, support och drift. Vi erbjuder dessutom marknadens bästa fiber/bredbandsanslutningar via Layer & Mesh, licenshantering, molntjänster, mobila lösningar, hosting och bra finansieringslösningar, allt med dina behov i fokus.

Webbplats

Vår affärsidé är att leverera fiber och IP-trafik, snabbt, tryggt och enkelt. Vi vill göra upphandlingsförfarandet enklare genom att vara direkta och tydliga med erbjudanden och kostnader. Fiber Direkt utmärker sig jämfört med övriga ISP-företag genom att leverera kvalitet i samtliga led, omedelbart och personligt bemötande, samt spjutspetskompetens inom området fiber och IP-trafik. Vår vision är att bli Stockholms företagares förstahandsval av ISP. Fiber Direkt har som målsättning att leverera grunden till en effektiv IT-infrastruktur, det vill säga kommunikationslösningar med hög prestanda, tillgänglighet och säkerhet.

Webbplats

Det digitaliseras som aldrig förr i Sverige. Men vad är det som krävs för att din verksamhet ska kunna ta klivet? Det är inte alltid lätt att avgöra. Vi har sett att många små och medelstora företag runt om i Sverige behöver stöd och hjälp på vägen för att lyckas med sin digitala transformation. Det kan till exempel vara svårt att hitta rätt kompetens och få en nära relation till en leverantör som förstår ens verksamhet och utmaningar. Det är där vi på Gibon kommer in.

Webbplats

Kisel hjälper företag att harmonisera med sin teknik. Våra kunder är vana vid att vi tar hand om all teknik åt dem så de får fokusera på att göra ett riktigt bra jobb.

Vi skall vara ärliga – vi älskar Apple och deras produkter och är specialister på lösningar för Apple iOS och macOS. Men oavsett om ni jobbar med ”Mac” eller ”PC” så tar vi hand om er.

Välkomna en lättare vardag. Välkomna harmoni. Välkomna Kisel.

Webbplats

IT strulet kostar 44 miljarder per år i teknikpanik. Digitaliseringen har revolutionerat allt förutom IT-Stödet.Vi tyckte det var hög tid. Vår tjänst binder samman hela din digitala plattform och blir ditt eget techteam ­– direkt i mobilen! Allt till ett lågt, fast pris med total överblick i realtid. När tjänster, nät och användarstöd tickar som ett urverk hjälper vi dig dra nytta av de digitala verktygen i din verksamhet.

Webbplats

Provectum har hjälpt små och större kunder i Stockholmsområdet med IT-frågor sedan starten 1994. Vi har många långa kundrelationer och vissa kunder har vi jobbat med i över 20 år. Nära och långvariga relationer mellan kund och leverantör ger goda förutsättningar för en kostnadseffektiv och stabil IT-miljö. Vi hjälper dig med stort som smått!

Webbplats

PrimeQ Outsourcing AB (PrimeQ) är en personlig och pålitlig telefoni- och IT-leverantör vars kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier för önskad tillgänglighet.

IT365 respektive Tele365 är två centrala helhetslösningar som omfattar drift, produktion, i molnet eller kundplacerat med konsulttjänster, service och support inom sina respektive områden. PrimeQ har stor erfarenhet av kunder främst i form av små och medelstora företag vars utmaningar inom IT och telefoni hela tiden förändras.

Webbplats

Vår affärsidé är enkel: Fasta priser, ingen bindningstid och auto(magisk) prissänkning. Du stannar för att du vill, inte för att du måste. Svårare än så vill vi inte göra det. Låt oss visa dig alla sätt vi kan hjälpa dig på när det gäller telefoni, wifi, fiber och skrivare.

Webbplats


Zelly är ett IT-bolag i Stockholm och deras affärsidé är enkel. Med moderna molntjänster och hög kompetens möjliggör de den digitala transformationen, primärt till små och medelstora företag och levererar detta som en tjänst. Zellys tekniker är certifierade av Microsoft, vilket säkerställer kunskap och leverans. Zelly erbjuder alla sina kunder att köpa tjänsterna på månadsbasis helt utan avtals- och bindningstider.

Webbplats